x
onatal netwerk: onatal lijn1|onatal ultra|onatal pwd|onatal telecom|micronatal|onatal research|onatal academy|onatal blog|

Onatal Ultra is een complete webbased oplossing voor de praktijkvoering, waarmee u niet alleen eenvoudig de resultaten van uw echo onderzoeken registreert, maar waarbinnen u ook uw communicatie, planning en administratie kunt afhandelen.

Zo kunt u na het onderzoek door middel van één druk op de knop uw declaratie aanmaken en versturen en vervolgens direct de gegevens aanleveren aan Peridos.

 

Praktijkvoering

Wanneer u een echocentrum bent of ook echo’s maakt op de praktijk kunt u de Onatal Ultra Dicom module of de Onatal Ultra Serieel module aanschaffen. Alle relevante gegevens en functionaliteiten welke nu beschikbaar zijn binnen Onatal zitten ook in Onatal Ultra. Voorbeelden hiervan zijn:

Gemakkelijk inschrijven

Gemakkelijk inschrijven Wanneer u van een praktijk de verwijzing niet digitaal ontvangt kunt u uiteraard zelf een cliënt aanmaken binnen Onatal en deze alsnog met alle relevante gegevens in uw dossier en het echo apparaat krijgen.

Onatal heeft een direct koppeling met Vecozo, (d.m.v. uw Vecozo systeem certificaat) en bij de Gemeentelijke Basis Administratie (d.m.v. een UZI server certificaat). Het UZI servercertificaat kunt u direct aanvragen binnen Onatal. Wij verzorgen dan de afhandeling en installatie hiervan. Dankzij deze koppelingen kunt u een cliënt inschrijven door middel van een geboortedatum, postcode en huisnummer. Er wordt dan in de diverse systemen gezocht naar de informatie van de cliënt. Deze gegevens kunt u direct overnemen in het dossier, wat u een hoop werk bespaard en de kans op fouten verkleint.

COV check

COV Wanneer u de cliënt heeft ingeschreven kunt u direct een COV check uitvoeren door middel van één druk op de knop. Er wordt dan bij Vecozo gekeken waar de cliënt verzekerd is en voor welke periode.

BSN/WID check

BSN WID

Identificatie van de cliënt op basis van BSN-nummer is verplicht per 1 juli 2009. Onatal heeft het BSN+ keurmerk wat inhoudt dat u voldoet aan de wet gebruik BSN in de zorg. U kunt identiteitbewijzen controleren en het BSN verifiëren. Wanneer u dit heeft gedaan mag u ook het BSN communiceren naar derden.

Declareren

Declareren

Wanneer u een echo heeft gedaan kunt u deze direct of op een later moment declareren. Aangemaakte declaraties zijn direct via Vecozo te verzenden naar de betreffende verzekeraar. Ook de gehele afhandeling van retourberichten en betalingen kan worden gedaan binnen Onatal.

Er worden journaalposten gegenereerd welke naar de boekhouder of een extern boekhoudsysteem kunnen worden geëxporteerd. Alle prestaties dient u eenmalig te koppelen aan uw eigen grootboekrekeningschema.

Er zitten diverse financiële overzichten in Onatal zoals: openstaande postenlijst, debiteurenkaarten en een overzicht van de omzet per onderzoekssoort.

Betalingsbeheer

Betalingen

Betalingen van de declaratie(bundel)s kunnen afgeboekt worden in Onatal. Zo heeft u een up-to-date overzicht van de openstaande posten.

Agenda

Agenda

Onatal heeft standaard al een zeer uitgebreide agenda. Met de Agenda Plus module kunt u ook roosteren en meerdere agenda’s naast elkaar zien en tegelijk inplannen. U plant de afspraken vanuit de cliënt in waardoor deze gekoppeld zijn aan de cliënt en haar dossier.

Eigen documenten

U kunt binnen Onatal Ultra door middel van invoegcodes eigen documenten aanmaken waardoor u gemakkelijk brieven kunt genereren waarin de gegevens van de cliënt automatisch worden verwerkt.

Zorgmail

Zorgmail

Zorgmail is geïntegreerd binnen Onatal. Zo kunt u labuitslagen digitaal ontvangen en met één druk op de knop verwerken in het dossier van de cliënt. Met de Zorgmail Plus module kunt u ook direct uw eigen documenten verzenden, waarin direct de gegevens van de cliënt op de goede plaats worden gezet. Zo bespaart u tijd en kosten voor verzending.

Peridos

Peridos

Onatal is gekoppeld met Peridos. U kunt de screeningsgegevens direct vanuit Onatal aanleveren aan Peridos. U heeft hier wel het UZI server certificaat voor nodig.

Genereren curves

Naar aanleiding van de gegevens is het mogelijk, om naast de curves die worden meegestuurd vanuit het apparaat*, ook zelf curves te genereren via Onatal. Een voordeel hiervan is dat u ook externe partijen kunt laten meekijken en de gegevens kunt laten analyseren voor bijvoorbeeld een second opinion.

Online support

Naast telefonische support is onze online support erg uitgebreidt. Korte reactietijden en goed gestructureerde probleemoplossing zijn het gevolg van een goede workflow binnen onze supportafdeling.

Telecom

Binnen Onatal is het ook mogelijk uw complete communicatie af te handelen. Telecom is hier een onderdeel van en vervangt uw huidige telefooncentrale. Er is geen hardware benodigd en u kunt diverse functies van uw centrale zelf bedienen vanuit Onatal. Alles staat dan onder het contact waardoor in een oogopslag een overzicht heeft van het dossier.

Email

Geen mapjes meer aanmaken, maar op basis van het emailadres worden de emails direct onder het contact weergegeven.

(*) Alleen wanneer het apparaat beschikt over Dicom inclusief Structured reports zullen ook de curven en de bepalingen kunnen worden uitgewisseld.

 
onatal netwerk: onatal lijn1|onatal ultra|onatal pwd|onatal telecom|micronatal|onatal research|onatal academy|onatal blog|